כאב ברך ממושך עם אבחנה עדכנית

דיון מתוך פורום  פגיעות סחוס

19/07/2019 | 10:02 | מאת: שמעון

לאחר שנים של כאבי ברך ימין והליכה עם קביים והאשמת פריצת דיסק בכאבי או את מחלת הטרשת הנפוצה ממנה אני סובל נעשה לי mri ברך ימין ונמצא 1. קרע הורזינטלי במיניסקוס לטרלי 2. נזק אוסטאוכונדרלי בקונדיאל הפמורלי המידיאלי 3. ציסטה פראמיניסקיאלית מולטי לוקולארית 4. ציסטה פופליטיאלית בקוטר 2 ס"מ. 5. אות חריג הוריזנטלי במיניסקוס המידיאלי מה הם אפשרויות הטיפול העומדות בפני? בשבוע הבא יש לי רופא ואני מעוניין להגיע חכם יותר ומוכן יותר

שלום רב יש אפשרות לטפל בניתוח ארטרוסקופי או בטיפול ביולוגי, לעיתים טיפולי פזיוטרפיה מקילים על הסימפטומים ויעילים גם כן

מנהלי פורום פגיעות סחוס