מיואשת

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

26/05/2010 | 15:37 | מאת: שני

שלום. אני עברתי זריקות לטיפול בנימים וורידים שיטחיים לא היו לי כאבי רגליים אלא רק אסטטית הציק לי במהלך הטיפולים איפה שהוזרק חומר התקבל פיגמנטציה אומנם לא רואים נימים אבל יש לי צבע חום לאורך כל הורידים שהיו לי,ועוד דבר יצאו לי נימים ממש קטנים בשתי הרגליים ממש במהירות הבזק כאילו שהחומר שהוזרק זירז את העניינים שאלה לי אליך האם יש איזהו משחה להבהיר את הכתמים החומים?והאם זה יעבור לי או שאני אלבש לצמיתות מכנסיים ארוכים

28/05/2010 | 13:11 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לשני שלום, התמים החומים שאת רואה הם לעתים תוצאה בלתי נמנעת של טירוש וורידים. הדלקת הנוצרת במכוון בעת ההזרקה מושכת תאי צבע שמותיר לבסוף כתמים חומים לאורך מהלך הווריד המוזרק. הכתמים דוהים במשך הזמן ולעתים אף קשה להבחין בהם לאחר תקופה ארוכה, לכן בשלב זה כדאי לך להמתין. לגבי הבהרת האדומה שנוצרת סביב האיזורים המוזרקים זוהי תוצאה של שגשוג כלי דם זעירים מהגירוי שיוצר חומר ההזרקה. הטיפול בהם הוא הקרנת לייזר. שוב, כדאי להמתין מספר חודשים לפני שמתחילים טיפול נוסף

מנהל פורום כלי דם ורידים