נקע ולחץ דם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

08/05/2010 | 23:13 | מאת: אריה

אני בן 22. קיבלתי נקע בקרסול עם נפיחות גדולה. במדידות לחץ דם שעשיתי בבית במקרה במשך יומיים ( יש לנו מכשיר) לחץ הדם הממוצע שלי הוא 140/78 האם יש השפעה לנקע על עליה בלחץ הדם הסיסטולי?כמו כן עברתי לפני שמונה חודשים ניתוח וריקוצל האם יש קשר? אני במשקל קצת מעט לנורמה ועוסק בפעילות גופנית מאומצת פעמיים בשבוע.

10/05/2010 | 19:02 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לאריה, שאלתך לא שייכת לקהיליה הנוכחית, מכל מקום, אין השלכה לגורמים שציינת לנפיחות ברגל ולהיפך הנקע לא משפיע על לחץ הדם.

מנהל פורום כלי דם ורידים