בדיקת דופלר לרגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

27/04/2010 | 14:29 | מאת: חיים

שלום רב, אני בן 71 180 גובה ושוקל 130 ק"ג בממוצע סובל כבר שנים מסכרת מס 2, לאחרונה יש לי כאבי רגליים ובקושי רב הולך עשיתי בדיקת דופלר, להלן התוצאות. רגל ימין:און או ספיקה ספנו פמורלית. אי ספיקתשסתומים לאורך השוק. אין אי ספיקה בספנה הקטנה. ברגל שמאל אותו הדבר אבקש את חוות דעתך . תודה מראש תייפ

28/04/2010 | 21:45 | מאת: ד"ר מנשה חדד

מציטוט תוצאות בדיקתך לא ברור אם נמצאה אי ספיקה בשוקת מכל מקום כאבי הרגליים קרוב לוודאי אינם קשורים לממצא זה, אף אם הוא קיים. סביר יותר שהם תוצאת מחלת הסכרת - נזק עצבי או נזק לעורקים. בהעדר פרטים מדוייקים יותר קשה לתת מענה מדוייק יותר.

מנהל פורום כלי דם ורידים