דלקת כלי דם

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/04/2011 | 02:07 | מאת: רות נחמני

שלום רב, לפני שבועיים הגעתי לקליפורניה לאחר טיסה של 18 שעות!!! לאחר יומיים התחלתי לסבול מכאבי רגליים ושמתי לב שכל המקומות בהם 'ש לי ורידים בולטים הפכו לשטפי דם בצבע אדום- סגול.פניתי לבית חולים ונעשתה לי בדיקת אולטרסאונד בשתי הרגליים. לא נמצא קריש דם.אני סובלת כבר שבועיים וחצי מחום של 37.5 - 38 מעלות. שטפי הדם לא חלפו ויש לי כאבי רגליים בעיקר בזמן עמידה והליכה. האם החום נובע מדלקת הורידים? מה עלי לעשות? לא הומלץ לי שום טיפול מלבד משככי כאבים וחימום המקומות הרגישים. בתודה מראש, רות

24/04/2011 | 12:49 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לרות שלום, התיאור שלך מתאים לדלקת של העור הקרוייה בלשון העם "שושנה" Erysipelas והטיפול הרצוי הוא באנטיביוטיקה ממשפחת הפנצילינים. ייתכן ששטפי הדם הם חלק מהמחלה עצמה.

מנהל פורום כלי דם ורידים