ד"ר למה אני לא יכול לקבל תשובה כלשהי מימך

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/12/2010 | 04:21 | מאת: איתי

מה זה שיטפי דם תת עוריים שדומים מאוד לאלרגיה יש המון נקודות אדומות בידיים ברגל שמאל שבגינה נפלתי וביישבנים,אים אינך יכול/רוצה אנא ממך הפנה אותי לפורום הנכון נפלתי לפני זמן מה במיקלחת מאז זה מופיע לי באופן לא אחיד ברגליים ובידיים,נישלחתי לחדר מיון ע"י רופאת העור שלי ושם איבחנו שזה שיטפי דם תת עוריים ולא פריחה ,היפסקתי כל תרופה חדשה שקיבלתי להפגת כאב הנפילה, אני לוקח תרופה להורדת לחץ דם בשם אני לוקח תרופות אלו מימים ימימה תרופות לא חדשות לי אמלו+אוקסקונטין +ליריק +וובן+ אימובן שמסייעת לי להרדם תרופות שלקחתי גם קודם לכן ומעולם לא הושפעתי על ידם אתמול הוסעתי ע"י אישתי לת"א והרגליים היישבנים והיידיים התמלאו בשיטפי דם אני מוכרח להראות בסדר יחסי, איך עלי להימנע משיטפי דם חוזרים אלה?עלי לציין כי אני 62 ומיתקרב ל-63 פתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה

20/12/2010 | 21:44 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לאיתי, בעייתך מצביעה על הפרעה במנגנון הקרישה. שאלתך ראויה להישאל אצל הימוטולוג.

מנהל פורום כלי דם ורידים