סילון דם מוריד בולט.

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

14/09/2016 | 12:12 | מאת: אמיר

אני בן 50 סובל (אסטתית..)מורידים בולטים באופן יוצא דופן וחריג בגפיים התחתונות גירוי קל גרם לי לגרד את הורידים ועם הזמן נגרמו פצעונים קטנים ומדממים. הגירוד האחרון יצר "חור" בוריד וזה "הגיב" בסילון דם שתוך שניות יצר שלולית גדולה ומפחידה. רק לאחר שעצרתי את הדם בפלסתר רחב זה נרגע, אולם בחיכוך הבא פרץ שוב וחוזר חלילה. מה עושים ? הפחד שלי הוא שבשעה שאישן ובאופן בלתי מודע אאבד דם באופן מסוכן. זרם הדם היה חזק ביותר ובעוצמה...

15/09/2016 | 11:22 | מאת: ד"ר רם אברהמי

יש טיפול פשוט בורידים המדממים נא לכירורג כלי דם 036557700, אך בינתיים חבישה מקומית גזה וזלין ואגידה של הרגל באם מדמם להרים רגל ב מעל גובה הלב וללחוץ ואז מפסיק די מידית

15/09/2016 | 14:24 | מאת: אמיר

זרם הדם בוריד המדובר הוא חזק מאוד, כזה שתוך שניות יכול למלא כוס ריקה...זה וריד או עורק ? האם חבישה רגילה בתוספת משחה לטיפול בזיהום תרפא את הפצע או שרק הוצאת הוריד/ניתוח תפתור את הבעיה ?

מנהל פורום כלי דם ורידים