ורידים בולטים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

24/04/2016 | 21:54 | מאת: קוסטה

ערב טוב וחג שמח , אגש ישר לעיניין . התאמנתי במכון הכשר היום ובזמן האימון ניגש אליי המדריך והעיר שהוורידים ברגליי נורא בולטים בזמן האימון. בדיוק עבדתי על הcalf muscles שהוא העיר לי, ככה שזה דיי הגיוני. הוא ייעץ לי לברר את העיניין ואולי לעבוד עם תחבושות אלסטיות על מנת למנוע נזק אפשרי בעתיד. בגדול אני אשמח להכוונה בנושא . האם עליי להתחיל בבירור דרך הקופה שלי או שמא הכל בסדר ? אציין שאני בן 29, גובהי הוא 1.80 ומשקלי הוא כ70 קג. גם בזרועות ובידיים ישנם ורידים בולטים ובאופן כללי ישנם ורידים שיטחיים במקומות אחרים גם. אשמח להכוונה בנושא. תודה רבה וחג שמח :)

25/04/2016 | 10:30 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא בהכרח וריד בולט אינו תקין ממליץ לבדיקת כירורג כלי דם או ביצוע דופלקס ורידים ואחר לבדיקה כנך בכל מקרה לא מסוכן ולא רצוי ללא סיבה להיות עם גרב או אגידות ראשית לבדוק

מנהל פורום כלי דם ורידים