שטפי דם תת עוריים בידיים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/08/2010 | 13:39 | מאת: אטי

בהמשך לתשובתך לחני להלן המשך שאלה במידה ושטפי דם תת עוריים בידיים ,כמתואר ע"י חני מופיעים אצל אשה כבת 57 אחת לכמה שבועות,שאינה נוטלת אספירין ,או תרופות כלשהן לדילול דם ,מה משמעות התופעות ומה נדרש כדי למנוע היווצרות שטפי דם אלה בידיים .

22/08/2010 | 15:19 | מאת: ד"ר מנשה חדד

לאטי שלום, שט"ד תת-עוריים כרוכים גם למצבים חולניים שונים שניתן לחלקם באופן גס לשלושה - הפרעות במנגנון הקרישה [לאו דוקא מתרופות], שבירות מוגברת של הנימים ומחלות עור או שינויי עור ממחלות רקע משמעותיות המנוונות את העור.לדוגמה חוסר ויטמינים יכול להיות כרוך בנטיה כזאת. אין באפשרותי לדעת מהי האבחנה המדוייקת בנתונים שמסרת.

מנהל פורום כלי דם ורידים