כאבים ,צלוליטיס, סיכות ניתוחיות ברנטגן

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

16/11/2020 | 16:35 | מאת: מאיר

שלום דוקטור אבא שלי (בן 83) סובל מכאבים בשוק של הרגל. האבחנה היא -צלוליטיס. הוא נוטל אנטיביוטיקה ומורח משחות אבל לא עוזר. לפני 9 שנים הוא עבר ניתוח להסרת וריד באותו רגל בגלל הכיב טרופי שהיה ברגל.כרגע השוק כולו אדום ונראה שזה עוד פעם כיב טרופי היום הוא עשה צילום רנטגן והממצאים : העצמות ומפרקים תקינים קיימת בצקת ברקמה רכה הודגמה הסתיידות בעורקים פלבוליטים בוורידים וסיכות ניתוחיות ברקמה הרכה מה זה סיכות ניתוחיות? האם זה הגורם של הכאבים?

18/11/2020 | 16:43 | מאת: ד"ר רם אברהמי

הגורם לכאבים זה הכיב הסיכות אינן חלק מעהנין כעת יש זיהום משני לכן מקבל אנטיביוטיקה יכול להגיע לטיפול ובדיקה אצלי במרפאת פצעים תלמ מרכז רפואי רח הברזל 31 רמת החיל טל 036557700

מנהל פורום כלי דם ורידים