פקקת ורידים וצלוליטיס באותה הרגל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

12/11/2020 | 14:24 | מאת: יוסי

לפני קצת יותר מחדשיים חליתי בפקקת ורידים חוזרת לאחר כ20 שנה הפוגה בתוספת לצלוליטיס.באיזה 0תחום רפואי אני אמור לקבל חוות אמינה.אתמול היינו אצל כורורג כלי דם נאמר לנו על ידו שזה לא התחום שלו אלא רופא משפחה.נשארה לי נפיחןת בקרסול וגם רופאת משפחה לא היתה לה תשובה .בבקשה קצת הנחיות

15/11/2020 | 08:42 | מאת: ד"ר רם אברהמי

ניתן להגיע ליעוץ אצלי מדובר כנראה בלימפאדמה לאחר צלוליטיס ורצוי גרב אלסטית

15/11/2020 | 13:10 | מאת: יוסי

תודה רבה על תשובה. אכן אני עם גרביים אלסטיים ולדעתך איזה סוג עדיף עד המפשעה או עד הברך.פעם השתמשתי בסיגווריוס אבל עכשיו מכבי כבר לא מספק . בבקשה זה חשוב איזה ועד איפה כדאי לגרוב

מנהל פורום כלי דם ורידים