תוצאה של דופלר ורידים ..מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

04/11/2020 | 13:04 | מאת: אסתר

שלום אני בהריון 4 , בת 33שבוע 25 סובלת מכאבים והתנפחות של הוורידים ברגליים שמקשים עליי לעמוד/ לעבוד . אשמח לדעת האם לדעתך במצב זה ימליצו ויאשרו לי על שמירת הריון ? ובכלל מה משמעות תוצאות הבדיקה ? תוצאות הבדיקה של דופלר ורידים רגליים תחתונות : בדיקה: א.ס. US כלי דם גפיים תחתונות א.ס. US כלי דם גפיים תחתונות  א.ס. US דופלקס ורידי גפיים תחתונות - אי ספיקה; ממצאים: רגל ימין : בסגמנט CFV עד POP V לא נמצאה עדות לחסימה או לאי ספיקה. ב - GSV ללא עדות לאי ספיקה. ב - LSV ללא עדות לאי ספיקה. בקולטרליים נרשמה אי ספיקה.  רגל שמאל : בסגמנט CFV עד POP V לא נמצאה עדות לחסימה או לאי ספיקה. ב- GSV נרשמה אי ספיקה. ב - LSV ללא עדות לאי ספיקה. בקולטרליים נרשמה אי ספיקה.

05/11/2020 | 16:02 | מאת: ד"ר רם אברהמי

יש ורידים בולטים לטיפול אחרי לידה והנקה כעת גרביים אלסטיות . זו לא הוראה לשמירת הריון אולי לרופא תעסוקתי

12/11/2020 | 10:11 | מאת: ברכה

דופלר ורידים שיטחיים רגל ימין אי ספיקה בדליות קטנות בשוק. רגל שמאל אי ספיקה בספנה הגדולה בשוק וכן אי ספיקה בדליות קטנות בשוק. מה אומרים הממצאים הנ"ל. אני כבר שנה עם כאבים חזקים מאד. וקושי בהליכה

מנהל פורום כלי דם ורידים