המטומה ונפיחות בגב הרגל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

30/10/2020 | 19:37 | מאת: המטומה ונפיחות בגב הרגל

שלום דוקטור,שמי יהודית ואני בת 66.לפני שלושה שבועות מעדתי ונפלתי ויש לי חבלה ללא שבר בברך שמאל.הברך התנפחה מאוד ונוצרה המטומה ונפיחות מאוד רציניים ונאמר לי שזה בעיקר עקב נטילת מדללי דם אלקוויס שאני נוטלת בגלל פרפור פרוזדורים.עקב ההמטומה והנפיחות בוצע ניקוז במיון בוולפסון והנפיחות בברך ירדה אבל ההמטומה שנשארה אחרי שבועיים ירדה לגב הרגל הקרסול והאצבעות ויש לי נפיחות וכאבים חזקים מאוד וקושי דריכה על הרגל. אבקש את עצתך על המצב, מה ההמשך ומה הטיפול כאשר בלית בררה אני ממשיכה במדדלים?סדר גודל של זמן לריפוי והאם המטומה הזאת עלולה לפגוע ברגל בכלל בכלי הדם בפרט?

01/11/2020 | 12:58 | מאת: ד"ר רם אברהמי

ריפוי 3 חודשים יש לאגוד הרגל קבוע לוקח זמן לספיגה של הבצקת וההמטומה . יש לחהמשך מדללים בשל האינדקציה שבשלה הם ניתנו לך . בכל מצב י ניתן להתיעץ להגיע לבדיקה

מנהל פורום כלי דם ורידים