שאלה על כאבי בטן סביב הטבור כבר שבוע

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

05/10/2020 | 05:21 | מאת: קובי

שלום סובל מכאבי בטן תחתונה צד שמאול כבר שנתים בשבוע אחרון כאב סביב הטבור עם תחושה של משו זז ולוחץ סביב הטבור וכאביםם שם מפחד שיש בעיה בכלי דם באזור הטבור חסימה שם משו בן 29 מה הסיכוים?לא מקיא אין בחילות עברתי פעמים סיטי בטן עם חומר ניגוד ושתיב סיטי אחרון עם חומר ניגוד ושתיה לפני שבוע בדיוק יצא תקין האם זה שולל בעיה כזו מפחד מאסכימיה במעי או באזור הטבור הכאבים לא עוברים גול יום ככה אשמח ליעוץ תודה

07/10/2020 | 15:20 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לפי התאור וההדמיה עברת CTA ולכן נשלל מצב של חוסר אספקת דם כגורם לכאבים

מנהל פורום כלי דם ורידים