ניתוח כירורגי לדליות

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

31/08/2020 | 14:56 | מאת: הדס

כירורג כלי דם הפנה אותי לניתוח דליות בהרדמה מלאה. סיבת הניתוח שאני גורבת גרבי לחץ כבר 15 שנה ובלעדיהן אני סובלת מכאבים ברגל האם זה הפתרון הנכון עבורי? אם כן מה זמן ההחלמה לאחריו? האם יהיו מגבלות גופניות לאחריו?האם מומלץ לקבל חוות דעת נוספת?

31/08/2020 | 17:27 | מאת: ד"ר רם אברהמי

ניתוח רגיל כבר לא ככ באינדקציה לטיפולי ורידים פרט למקרים חריגים של הרבה מאוד ורידים או למי שאין ביטוח משלים או פרטי . ממליץ להגיע אלי ליעוץ 036557700 תלמ מרכז רפואי רח הברזל 31

מנהל פורום כלי דם ורידים