לחץ בכפות וכאבים בכפות הרגליים (תחושה של דם לא זורם)

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

05/07/2020 | 17:29 | מאת: עומר

לפני חודש התחילה לי תופעה מוזרה שבזמן ישיבה הכפות רגליים שלי היו מכחילות ממש מהר (דקות ספורות ) והתחילו לי עם הזמן הירדמיות בגפיים התאשפז י במחלקה נירולוגית במשך שבוע ולא מצאו כלום לאחר בדיקת Mri בקופה נמצאו 3 בלט דיסק שלא קשורות לתופעות נעשה בבית החולים Mri מוח תקין כעט מטופלת בכדורים שעוזרים לתופעות ההירדמויות חזרתי לעבודה אחרי חודש, ועדיין הכפות רגליים שלי מכחילות בשניה בזמן ישיבה (עובדת עבודה משרדית) כל היום נמצאת בישיבה בלי אופציה אחרת אחרי יום עבודה אני לא מצליחה לעמוד, מרגישה מין לחץ בראש (כאילו הדם עולה לראש) ולחץ בכפות הרגליים המלווה בקור בבית לא מסוגלת לעמוד יותר מידי זמן פעולות כמו להתקלח וצחצוח שניים נעשות בישיבה ראיתי כבר כמה רופאים שכל אחד מהם טוען ששום דבר שיש לי לא קשור אליו אשמח לתשובה מקצועית תודה מראש!!

06/07/2020 | 13:25 | מאת: ד"ר רם אברהמי

ממליץ להשלים בדיקת ורידי רגליים מערכת עמוקה ושטחית ולהיבדק אצל כירורג כלי דם

16/07/2020 | 07:53 | מאת: עומר

היי דוקטור, ביצעתי את הדופלר ורידי רגליים, הכל תקין התופעה קורת בישיבה וכנראה בגלל זה הכל תקין הרגל עדיין נהיית כחולה בשניות ולפעמים כשאני יושבת הרבה זמן(בעבודה) אני רואה שגם החלק העליון של האצבעות ביד ימין ממש כחולות

מנהל פורום כלי דם ורידים