דליות ברגליים שאלות חשובות

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

25/04/2020 | 20:11 | מאת: שירלי צוק

שלום אני בהריון שבוע 22 ויש לי לפני ההריון ורידים בולטים ברגליים- דליות. שמתי לב שלאחרונה נוספו עוד ורידים בולטים והם נעשו בולטים יותר, יש קצת כאבי גב ורגליים. אני סובלת גם מדפיקות לב מהירות וחזקות שאובחנו כתופעה של הריון על ידי קרדיולוג מאחר ואקו לב יצא תקין. שאלתי היא האם הדליות בשילוב הדפיקות לב המהירות והחזקות זה מצב מסוכן מבחינה בריאותית? תודה על התשובה

26/04/2020 | 08:49 | מאת: ד"ר רם אברהמי

דליות בהריון לא מסוכן אך רצוי להיות עם גרביון או גרב אלסטית מהבוקר עד לערב יכול קצת להוריד את דפיקות הלב בפרט אם יש ורידים גדולים . לביקורת לאחר לידה והנקה . באם יש ורידים אדומים נוקשים וכאבים במהלך הריון יש לפנות לבדיקת כירורג כלי דם

26/04/2020 | 21:14 | מאת: שירלי צוק

לא הבנתי זה מסוכן אם יש גם דפיקות לב מהירות וגם דליות? הורידים כחולים ובולטים מתי לפנות לכירורג כלי דם?

מנהל פורום כלי דם ורידים