דליות וורודים בולטים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/04/2020 | 22:51 | מאת: שירלי

שלום יש לי דליות וורודים בולטים ברגליים כבר 10 שנים בערך ללא שינוי. כמה ורידים בולטים עם נימים סגולים וכחולים כעת בהריון ואין החמרה, קצת כאבי רגליים. האם זה נחשב מחלה כרונית של כלי דם והאם במצב של הידבקות בקורונה זה נחשב מחלת רקע מסכנת חיים?

22/04/2020 | 11:11 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא כרוני לא מסוכן לא מגביר ביכון בקורונה ניתן להיבדק ולטפל בורידים באם מפריע לתור 036557700 דר אברהמי

25/04/2020 | 00:51 | מאת: שירלי צוק

שמתי לב שנוספו עוד ורידים בולטים - דליות- לאחרונה, זה יכול להיות מההריון? האם זה עדיין לא מסוכן באופן כללי ומבחינת קורונה בפרט? תודה על התשובה

מנהל פורום כלי דם ורידים