גמישות כלי דם, אירוע לב

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/04/2020 | 21:23 | מאת: אריאל

שלום, עברתי אירוע לב (חסימה בprox lad) בגיל 35. רציתי לשאול לגבי בדיקת גמישות כלי דם כפי שמצוין בקישור זה https://www.tasmc.org.il/Operations/Pages/-Flexibility-blood.aspx. האם הבדיקה יכולה לשפוך אור על סיבת האירוע? יכולה לשנות את אופן הטיפול התרופתי קיים כיום: מדללי דם, סטטינים ותרופות ללחץ דם? כמו כן, אשמח לדעת באחריות איזו התמחות רפואית תחום זה? כירורג כלי דם? תודה

16/04/2020 | 09:29 | מאת: ד"ר רם אברהמי

בדיקות ללא משמעות מאחר ומימילא אתה מקבל הטיפול המקסימלי הנדרש הנושא בתחום של קרדיולוגים

מנהל פורום כלי דם ורידים