הכנות לבדיקת די דימר

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

15/03/2020 | 06:50 | מאת: ליאור

שלום דוקטור האם נהוג להפסיק נטילת קסרלטו לפני בדיקת די דימר ? האם התרופה משפיעה על תוצאות הבדיקה ? הבדיקה מבוצעת לאחר החלמה מפקקת ורידים שטחית לא עמוקה וביצוע דופלר רגליים ששלל פקקת עמוקה

15/03/2020 | 07:23 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא חושב אך זו לא בדיקה שמבצעים לקרישיות יתר אם מדובר בבדיקות קרישיות אז יש לברר ולהפסיק התרופה בהתאם למה שיודיעו לך

03/04/2020 | 00:57 | מאת: ליאור

ההנחייה היא להפסיק נטילת הקסרלטו למשך חודש לפני בדיקת הדי דימר. האם זה מסוכן ? מה עלול לקרות במשך חודש ללא התרופה ?

מנהל פורום כלי דם ורידים