דלקת כלי דם נגעים אדומים בגוף

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

28/10/2019 | 19:33 | מאת: ניסן

היי שמי ניסן אני סובל מזה כמעט חודש ימים מסוג של נגעים אדומים כואבים מאוד בגוף שנמצאים לא יותר מ24 שעות נעלמים וחוזרים בהתחלה היה רק בכפות ידיים ורגילים בשבוע האחרון עבר לי בנוסף למקומות אחרים בגוף שפתיים בטן זה נראה כמו עקיצת דבורה יש לציין שלפעמים לפני שמתחיל יש כאב גרון חד לא יודע אם זה קשור אבל יציין הייתי במגע עם חתולה נשכה אותי אבל ללא דם עשיתי בדיקות דם יצא סימני דלקת crp 4.4 אבל הרופא אומר שזה לא מזה הייתי אצל רופא עור שטוען שכנראה וסקולטיס עשיתי ביופסיה אין עדין תשובה אבל כולם טוענים שיעבור לבד אשמח לחוות דעת ממך

29/10/2019 | 16:08 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא יודע מה הסיבה יש להמתין לביופסיה באם מחמיר לבדיקת רופא עור לעיתים נותנים סטראידים לתקופה קצרה

מנהל פורום כלי דם ורידים