דלקת בנימים ברגלים האם הסימפטומים מתאימים?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

22/10/2019 | 15:56 | מאת: מיכל

אני בת 32.מדי פעם ב3 חודשים האחרונים הבחנתי בנק אד קטנטנות על הרגלים פטכיות כאלה. זה בא בקבוצה קטנה במקום אחד למשל גודל סמ"ר או 2 ונעלם אחרי יום יומיים. יכול להיות שבוע הפסקה ופתאם קבוצה של במקום אחר ברגל.ככה חוזר חלילה. עשיתי ספירת דם והכול תקין. האם זה יכול להיות דלקת נימים? קראתי באינטרנט שיש מחלה כזו.כלומר האם הסימפטומים מתאימים לדלקת נימים?

23/10/2019 | 13:19 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא דלקת בנימים תופעה ק מוכרת של התבקעות נימים או גודש . לבדיקת רופא מטפל

מנהל פורום כלי דם ורידים