נימול באצבעות ידיים. מה הסיבה?

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/09/2019 | 22:10 | מאת: שיר

שלום מקווה שהשאלה מתאימה לפורום זה. טסתי הערב טיסה של 12 שעות..במהלך הטיסה שישנתי נרדמו לי שתי אצבעות ביד. עברו כמה שעות טובות ועדיין הרגשה של 2 אצבעות רדומות לגמרי. יש מימה לדאוג ? רגילה שעקצוצים עוברים תוך עשר דקות.

26/09/2019 | 17:36 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לרוב יחלוף כי זה מאיזה לחץ על עצב עקב תנוחה לא טובה לחץ מתמשך באם לא יעבורישתפר במהלך היום אז לבדיקה

26/09/2019 | 17:48 | מאת: שיר

היי, זה עדיין קצת רדום ב2 אצבעות. מה יכול להיות? יש טעם ללכת לבדיקה? נמצאת בתאילנד.

מנהל פורום כלי דם ורידים