וורידים מתפוצצים לאחר הליכה במאמץ על הליכון

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/09/2019 | 09:50 | מאת: ליאת

שלום רב.שמתי לב פעמיים בצבע צהוב כחול פעם ברגל אחת ופעם ברגל אחרת, ולא זכרתי שקיבלתי מכה. זה עבר תוך ימים. פעם שלישית מייד אחרי ההליכה המאומצת בהליכון ראיתי בצד הברך התנפחות של וורידים כחולה, שתוך יום עברה לצבע צהוב ואחרי יומיים נעלמה. קישרתי שזה נובע ממאמץ ההליכה והורדתי מ3 קמ במהירות 4 לשעה ל-2.5. ביום שישי אחרי ריצה כזו נדהמתי לראות את שני פנים זרועותי, מכף היד עד למרפק, כאשר הוורידים נפוחים מאד . זה ירד אחרי כ-3 שעות. הוורידים עדין נראים( אינני יודעת אם זה חדש או לא שמתי לב שמופיעים) אני בת 64. 1. מסוכן?2. ממה נובע. 3. להפסיק להתאמן למרות שאוהבת או להוריד עוצמה ומרחק ל-1.5 קמ. 4. עוד כ-4 שבועות עומדת לטוס לקרוז של 5 שבועות סביב דרום אמריקה. לבטל ? המון תודה וחג שמח

23/09/2019 | 10:00 | מאת: ליאת

הוספתי תמונה

26/09/2019 | 17:32 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא נשמע בעיתי כלל להמשך להתאמן לטוס . נשמע פיזיולוגי לחלוטין בעת מאמץ ורידים יתרחבו אחכ תרד הנפיחות אם התופעה מאוד משמעותית ולא חולפת אז סימן שיש להיבדק

מנהל פורום כלי דם ורידים