פקקת רגל שמאל מתחת לברך

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/08/2019 | 10:36 | מאת: טוני

מתחת לברך - POP V הודגם טרומבוס התופס את רוב חלל הוריד עם הפרע בזרימה. ו TPV הודגם טרומבוס חלקי עם הפרעה בזרימה יש לציין שיש לי פקטור 5 ליידן. את הקריש גילו לי ב 23/10/2018 קיבלתי זריקות קלקסן 80 מג. ולאחר חודש קיבלתי קסרלטו 20 מג. עד היום. רציתי לדעת למה הקריש דם לא עובר כל כך הרבה זמן. והאם מותר לי לטוס לחו ל תודה.

20/08/2019 | 18:51 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא כל הקרישים יספגו אם אכן ישן אז יש להתיעץ עם כ כלי דם לרוב ניתן הסכמה לטיסה בתנאי שתקבלי טיפול מונע קסרלטו לפני הטיסה ותגרבי גרב אלסטית יחד עם הליכה כל שעתיים . בכל מקרה באם פקקת חדשה נפיחות של הרגל וכו רצוי להמתין תחת טיפול 6 שבועות ואחכ ניתן לטוס באותו הסדר של טיפול מונע

מנהל פורום כלי דם ורידים