הופעם נימים בחודשים אחרונים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

14/08/2019 | 11:26 | מאת: מיטל

בת 41.בשנה האחרונה התלוננתי על שריפה ברגליים ואז התחילו לצאת נימים אדומים כאילו התפוצצו בהמשך התרחבו נהיו המון והם כואבים כשאני מותחת רגל מה שעל הירך כאילו נימתחים כל הזמן שני הרגליים התמלאו לכל האורך בנימים.בהמשך התלוננתי עך מעין קיצות בפנים בצידי הפה הפנים שלי גם כן וביוחד בצידי הפה בקמט הלחי נהיו נימים כחולים ובלחייל נימים אדו ים.בבקשה לפני ששנה דופלר ורידי בשכיבה יצא תקין.איזה בדיקה ניתן לעשות? ואיך אפשר למנוע החמרה בפנים?היה לי מקרה של חולשה בפה בליעה לפני שנה רעד שעבר בהדרגה אחרי שבוע.ואז התחילו הקפיצות בפנים.תמיד נאמר לי זה בראש שלך או מתח.אבל הגוף מבטא..איפה שהתלוננתי יצאו נימים כולי מרושתת ויש מקומות שכואב בפנים בצדדים שורף.

20/08/2019 | 18:40 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אין לי תשבוה טובה נימים יותאים כנטיה משפחתית עם הגיל ולאחר הריונות ממליץ לבדיקת רופא עור או כ כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים