דליות חדשות ודליות כואבות אחרי לידה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/07/2019 | 07:57 | מאת: עינת

שלום רב, אני שבוע אחרי לידה, יש לי מלא דליות ברגליים ואתמול הייתי אצל רופא משפחה, הרופא משפחה בדק ואמר שיש איזה אזור בקרסול שהוא טרום דלקתי. האזור כואב, נוקשה עם ורידים ואדום. הוא רשם לי וולטרין ושמתי בלילה. הבוקר התעוררתי וראיתי שהשוק שלי מלא בורידים חדשים בולטים (עיגולים עיגולים או גבשושים בצורתם) זה רך ולא נוקשה קצת רגיש ומקום אחד בין רגיש לכואב אם לוחצים. האם אני צריכה לדאוג?? או שזה חלק מההחלמה של המקום? מחכה לתשובה בתודה! ע'

11/07/2019 | 15:08 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לפי התאור יש חלק מהורידים עם פקקת שטחית זה לא מסוכן אך לרוב ניתן גרב אלסטית זריקות לדילול דם קלקסן לחודש או שבועיים המלצה להליכה מרובה . רצוי לבדיקת כירורג כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים