כאבי רגלים ואירוע RT DVT בעבר

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

01/05/2019 | 14:33 | מאת: רחל

לפני כ-25 שנים היה לי אירוע ברגל ימין ומאז לוקחת קומדין וגורבת גרביים אלסטיות בתקופה האחרונה קשה לי לעמוד על רגל ימין(בשנה האחרונה לא גרבתי גרביים אלסטיים) השאלה האם יש טיפול/ניתוח שאפשר לעשות מצרפת דופלר אחרון שעשיתי. המון תודות

01/05/2019 | 16:55 | מאת: ד"ר רם אברהמי

לא רואה הדופלקס בכל מקרה רצוי גרב ויעוץ כירורג כלי דם

02/05/2019 | 11:19 | מאת: רחל

שולחת שוב את הדופלר. הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לעשות משהו....לא מסוגלת ללכת עם גרב אלסטית יותר

02/05/2019 | 11:22 | מאת: רחל

מעוניינת לדעת אם יש משהו חדש תחום על מנת לשפר את איכות החיים שלי...לא יכולה ללכת יותר עם גרביים אלסטיות

02/05/2019 | 12:28 | מאת: רחל

כותבת באופן ידני את תוצאות הדופלר האחרונות: מערכת עמוקה רגל ימין: בסגמנט CF VEIN-SF VEIN הוריד העמוק הודגם ספיק וללא עדות לחסימה. בוריד POP Vהודגמו שרידי טרומבוס בודדים, ישנה אי ספיקה. הודגמו זוג ורידי POSTTERIOR VEIN ללא עדות לחסימה. רגל שמאל: בסגמנט CF VEIN-SF VEIN הוריד העמוק הודגם ספיק וללא עדות לחסימה. הודגמו זוג ורידי POSTTERIOR VEIN ללא עדות לחסימה. מערכת שטחית: רגל ימין ושמאל: הספנה הארוכה הודגמה ספיקה, ללא עדות לחסימה. הספנה הקצרה ספיקה. השאלה האם יש טיפול/ניתוח חדשני שאפשר לעשות??!!!

מנהל פורום כלי דם ורידים