פעימות בולטות בצוואר

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/04/2019 | 18:07 | מאת: טל

שלום רב, בת 32, בריאה בדרכ. לפני דקות אחדות שמתי לב כי בצוואר ישנן דפיקות בולטות, כלומר אם מתבוננים היטב בצידי הצוואר, ניתן לראות את הדופק בצידו הימני עליון של הצוואר. מיותר לציין כי זה מלחיץ מאוד. בשל אירוע חד פעמי של נימול בפנים, עברתי לפני כחצי שנה בירור קרדיולוגי מלא (אקג, אקו לב, ארגומטריה, הולטר 24 שעות) הכול היה תקין למעט מספר בודד של פעימות מוקדמות. כמו כן, עברתי דופלקס עורקי צוואר ב20.2 השנה, תקין. האם עליי להיות מוטרדת? לפנות למוקד או רופא דחוף? תודה מראש, טל.

25/04/2019 | 13:13 | מאת: ד"ר רם אברהמי

אין מה להיות מוטרדת לרוב פיתול בעורק נותן המראה של דופק בצואר לבדיקת רופא לא דחוף

מנהל פורום כלי דם ורידים