מחלת קוואסאקי - עזרה בעבודה במדעים על מחלת הקווסאקי

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/04/2019 | 22:15 | מאת: אגם כהן

שלום רב, לעבודה במדעים שלי אני צריכה לשאול כמה שאלות על מחלה הקוואסקי אשמח אם תענו לי תודה רבה. השאלות לעבודה במדעים: 1. ככל שעובר הזמן מופעים הסיפטומים של המחלה. האם ניתן לאבחן את המחלה לפי סיפטומים אלו באמצעות האבחון המוקדם, ולעצור אותה מהר יותר? 2. האם ניתן להבחין כי קוואסקי יכול להיות מחלה כרונית במקרים מסוימים? 3. האם נדרשת אבחנה מוקדמת לכך? אשמח מאוד אם תענו לי עד יום ראשון ( ה - 28.4.2019 ) תודה רבה :)

22/04/2019 | 10:16 | מאת: ד"ר רם אברהמי

עדיף לקרוא בספר מלקבל תשובות שלא יוסיפו לסקרנות ולעבודה נכונה בהצלחה

מנהל פורום כלי דם ורידים