כאבי בטן חזקים לא חולפים סיטי בטן בדיקות דם תקינות

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

02/04/2019 | 23:34 | מאת: שמעון

שלום דוקטור יש לי כאבי בטן חזקים 24 שעות ביממה לא חולף רק מחמיר הכול התחיל מדופק בבטן באזור הטבור והמשיך לכאבי בטן ומעים ששוכב על גב בטן קופצת לי לא מרגיש דופק רק שמסתכל על הבטן היא קוםצת ולפעמום מרגיש דופק גם עברתי סיטי רגיל עם חומר היה תקין הכלי דם האם כדאי לשלים אנגיגרופיה לבדוק שאין בעיה בכלי דם של כול הבטן כולה ומעיים כדאי לבדוק בדיוק את המילוי של כלי הדם יש יתרון בכך עם עשיתי סיטי רגיל עם חומר ניגוד אנגיגרופיה בודקת זרימת דם למעי בדיקה שונה לא לא מקיא בחילות יש לפעמים תודה

07/04/2019 | 19:27 | מאת: ד"ר רם אברהמי

במקום סי טי אפשר לבצע דופלקס של עורקי הבטן והאורטה בכל מקרה הקליניקה לא ככ מתאימה לחסימות עורקיות שם הבטן לא קופצת . ממליץ להשלים ברור לפי מה שמיעץ הרופא המטפל

מנהל פורום כלי דם ורידים