ניתוח מעקפיים ברגליים אחוזי הצלחה וסיבוכים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

06/03/2019 | 12:32 | מאת: יעל

הוחלט לנתח את בעלי . חסימות מרובות וגבוהות המקרה שלו נאמר לנו לא מתאים לצינתור . נתנו לבעלי את האופציה לניתוח ...בטענה שמצב הרגל על פי c.t ודופלר בסכנה ,למרות שאין כיבים . ברקע סוכר לא מאוזן לחץ דם גבוה לא ממש מאוזן ממוצע של 180/105 עם טיפול תרופתי פעמיים ביום מעשן .. השאלות א. האם הפצע של הניתוח לא יכול לדרדר את המצב ? ב. מהם הסיכוניים מלבד סיכונים שיש בכל ניתוח . ג. כמה זה מחזיק הניתוח ? והאם ניתן לטוס לפני הניתוח ? תודה רבה רבה

06/03/2019 | 13:04 | מאת: מ ניתוח מעקפיםמ ברגל

רצוי לשמוע הנל ישירות מהמחלקה מנתחי כלי דם . כללית כ5% סיבוכים זיהום דימום חסימת מעקף באם אים פצעים והולך 50 מטר רצוף אז ודאי אין חובה לנתוח. באם יש פצעים וכאבים תמידיים זה ניתוח להצלת הרגל . ה טיסה לפני תלוי במצב הרגל . להרבה יש חסימות בכלי דם ורגל חייה והולכים 50 100מטר ללא עצירה

מנהל פורום כלי דם ורידים