הפרעת זרימה באצבע ברגל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

05/02/2019 | 20:06 | מאת: גל

אני סוכרתי טייפ 1 מבצע פעילות ספורטיבית כולל ריצה ללא תחושת כאב במהלך הפעילות. H1C לא מאוזן. מזה שלוש שנים ויותר בחורפים קרים אני חש תחושת קפיאה של בוהן רגל שמאל ושינוי צבע בעור. ביצעתי לאחרונה דופלר עורקי רגליים אשר הדגימו זריקה עורקית תקינה בשתי הרגליים. בפענוח נרשם כי ישנה הפרעת זרימה לבוהן רגל שמאל -0.71 TBI לשם ההשוואה אציין כי הערך לבוהן ימין -1.29 TBI עוד כדוגמא אציין שבטיול בעיר אירופאית קרה נאלצתי במהלך ההליכה בעיר להתחיל לרוץ וזאת בנסיון לחמם את הבוהן שהחלה לכאוב. פעילות זו הפחיתה את הכאב. מה עלמ לעשות?

06/02/2019 | 14:00 | מאת: כאב בוהן

כנראה הפרעה בכלי דם קטנים הטיפול המנעות מקור, קפה ומה שמכווץ כלי דם . מקווה שאינך מעשן

מנהל פורום כלי דם ורידים