חסימה בעורק פמורלי עם סימנים לאסכמיה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

23/01/2019 | 15:00 | מאת: שמואל

היי דוקטור אימי מתלוננת על כאב בכף רגל באצבעות כבר למעלה משבועיים , האצבעות קיבלו גוון כהה הלכנו לרופא כלי דם , הרופא שלח לדופלר וסיטי שבוצעו אתמול , אני מצרף את תוצאות הבדיקה (חסימה של העורק הפמורלי ) אודה להכוונתך בנושא תודה רבה

23/01/2019 | 19:00 | מאת: איסמיה

לא רואה התשובות אם יש כאבים ופצעים אז כנראה מחיב טיפול אם רק קושי בהליכה יתכן לשמרני צריכה להיבדק על ידי כירורג כלי דם להחלטה שנקבעת לפי קרטריונים אלו וגם באיזו חסימה מדובר האם ניתן לטפל בצינטור יחד עם מצב הכללי של המטופל וגורמי הסיכון בצינטור או ניתוח

24/01/2019 | 08:48 | מאת: שמוליק

תודה ד"ר היינו אתמול אצל כירוג כלי דם הוא אומר שישנה חסימה רצינית ומחייבת צינטור או ניתוח , זאת יחליט רק לאחר פיענוח הסיטי 2 שאלות ברשותך האם יש אפשרות אחרת חוץ מטיפול פולשני ? כגון דילול דם באמצעות כדורים . מה אפשר לעשות בנתיים בכדי להקל על הכאב ? שוב תודה

מנהל פורום כלי דם ורידים