רגל סגולה / אדומה לאחר שבר באצבע 5

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

04/01/2019 | 13:28 | מאת: ישי

שלום, לפני 3 חודשים וחצי שברתי את אצבע 5 ברגל, לפני חודשיים וחצי עשו לי ״שחזור קל״ בגלל שהאצבע היית עם עיוות. מאז שביצעו לי ״שחזור קל״ תמיד בישיבה או עמידה הצבע של כף הרגל נהיה בצבע סגול / אדום. זה ככה כבר חודשיים וגם בעת הליכה חצי רגל בצבע אדום (החצי רגל שיותר קרוב לאצבעות) עשיתי בדיקת דופלר של ורידים והכל יצא תקין, בנוסף אולטראסונד דרך שמיעה של העורקים והכל יצא תקין, למעט שברגל עם השבר הזרימת דם היא 0.8. לעומת 1.0 ברגל הבריאה רציתי לשאול למה הרגל אדומה + סגולה כבר חודשיים שאני עושה פעילות ואין שום שיפור. ואם יש חשש למשהו מסוכן ? בנוסף יש לי בסמוך לאצבע 5 בצקת ונפיחות

05/01/2019 | 16:06 | מאת: ישי

ככה הרגל נראית לאחר 25 דקות של הליכה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=43436504.jpeg

05/01/2019 | 19:15 | מאת: ישי

עוד משהו שרציתי להבהיר: לפני שהאורתופד ביצע לי ״שחזור קל״ לא היה לי מעולם כף רגל סגולה אדומה.

06/01/2019 | 08:37 | מאת: רגל לאחר שבר

זה כנראה לאחר שבר יש להתיעץ עם האורטופד

מנהל פורום כלי דם ורידים