רגל סגולה שאני יושב או עומד אחרי שבר באצבע 5 ברגל

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

20/12/2018 | 22:24 | מאת: ישי

היי לפני 3 חודשים שברתי את אצבע 5 ברגל ימין. מאז הייתי עם קיבוע אצבע לאצבע במשך חודש וחצי. שבטווח בינהם האורטופד עשה לי 'שחזור קל' כי היתה תזוזה קלה של האצבע. פחות או יותר מאז יש לי נפיחות בצד הרגל ליד אצבע 5 והבעיה שלי היא שאני יושב או עומד, כף הרגל הופכת לסגולה. וכשאני שוכב היא חוזרת די במהירות לצבעה הטבעי. האם זה תקין ? וממה זה יכול להיגרם? תודה רבה

21/12/2018 | 09:56 | מאת: גודש

הכיחלון מגודש מקומ עקב השבר והפגיעה לא תמיד חוזר לעמו ניתן לעשות עיסויים ולבדיקת כלי דם אף שאם אין כאבים אז כנראה אין בעית כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים