ספורט ואי ספיקה ורידית

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

17/12/2018 | 15:23 | מאת: דורון

בבדיקת דופלר ורידי רגליים עלו הממצאים הבאים: אי ספיקה באזור מידאלי אחורי של השוק (רגל שמאל), ועדות לאי ספיקה בספנה קטנה (רגל שמאל). הציעו לי לעבור אחת מהשתיים: ניתוח או לייזר. אני מעדיף לייזר אבל לא אוכל לעבור אותו בחצי השנה הקרובה. מבקש לדעת אם אוכל לבצע ספורט עד טיפול הלייזר (שלוש ריצות בשבוע כל אחת בין חמישה לשמונה קילומטר ((חצי שעה עד 45 דקות))). בעבודה אני על הרגליים בתנועה, אך לא עצימה ולא מרים משקל כבד. האם ממולץ להפסיק עם הריצות עד טיפול הלייזר. תודה רבה.

17/12/2018 | 17:35 | מאת: דליות

אין כל מגבלה בכל פעילות דליות היו לך לפני ואחרי טיפול יהיו פחות באם ממש ורידים בולטים ניתן לשקול גרב אלסטית

מנהל פורום כלי דם ורידים