וריד בולט וכואב במפשעה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

13/11/2018 | 17:00 | מאת: ורד

אני בהריון בשבוע 24 ויש לי וריד בולט במפשעה בצד שמאל. כשנוגעים בו יש כמה אזורים נפוחים. האזור עצמו מאוד כואב לי במיוחד לאחר הליכה או בסוף של יום. האם זה מסוכן? האם זה מצריך בדיקת רופא?

13/11/2018 | 17:59 | מאת: וריד במפשעה בהריון

וריד נפוח כנראה על רקע גודש בורידי האגן בהריון באם אדום כואב במגע ולא יורד בנפיחות בעת שכיבה אז לפנות לבדיקת כ כלי דם בשאלה של פקקת לרוב אין כל סכנה אף אם יש פקקת כי זה וריד שטחי רצוי גרביון או חגורת הריון . בכל מקרה רצוי לבדיקת כ כלי דם כדי שיתרשם ויקבע האם יהיה מקום לטיפול לאחר הלידה . בהריון אין טיפול כירורגי

מנהל פורום כלי דם ורידים