עדות ל DVT בשוק לאחר US

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/11/2018 | 21:04 | מאת: גיא

בהמשך לדו שיח הקודם מלפני מספר ימים בנושא הזה, הוספתי שם שאלת המשך ויתכן ולא שמת לב. בינתיים נלקחו בדיקות קרישיות ועברתי לקסרלטו. אין כאבים וקצת נפיחות בצד פנים הקרסול. השאלה האם בשלב הזה אמורות להיות מגבלות מסוימות פיזיות/גופניות או תזונה ? אם סתימה מלאה בוורידים העמוקים (לפי שכתבתי בהתחלה) והשוק לא נפוח אז איך מתנקז הדם שמגיע לשוק? איך מבררים אם אולי יש גם סתימות נוספות בכלי דם נוספים בגוף ? אודה לך מאוד על תשובתך תגובה

08/11/2018 | 12:11 | מאת: פקקת

ורידים זה רשת ולכן גם שיש פקקת במקום מסוים יש זרימה . עובדה גם אצלך אים פקקת בכלי דם נוספים בגוף כי זה לא עובד כך .ולכן לא צריך לברר . ממליץ להמשך מעקב כירורג כלי דם ורופא מטפל והשלמתברור המטולוגי

09/11/2018 | 14:19 | מאת: גיא

ומה לגבי השאלה האם בשלב הזה אמורות להיות מגבלות מסוימות פיזיות/גופניות או תזונה לתקופה מסויימת?

מנהל פורום כלי דם ורידים