הרדמות ידיים באמצע הלילה.

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

14/09/2018 | 15:27 | מאת: Dorit

שלום ! היום בלילה התעוררתי מתחושה לא נעימה ו אז גילית ש יד ימין שלי ממש כבדה ו נרדמה ממש חזק לקח לי זמן לחזיר אותה ל מצב של זרימת דם התחלית לזיז אותה חזק ב לעסות אותה עם היד שמאל כי זות היתה יד ימין ש ביכלל לא היתה תחושה בא . עד ש התחליתי לזיז אותה ו התחלתי להרגיש זרימת דם ( לפי דעתי) לקח זמן . זה תחושה ממש מפחידה. ו גם יד שמאל היתה רדומה אבל פחות מימין רק קצת התחלתי להפיל את האצבעות ואז הרגשתי זרימת דם ב יד .זה היה מאוד מפחיד.מה זה יכול להיות.תודה מראש.

16/09/2018 | 12:39 | מאת: פרסטזיה

נוצר נלחץ על עצב בתנוחה מסוימת של ינה כמו כיפוף או לחץ על היד מוכר ולא בעיתי . להקפיד לישול בצורה שאין לחץ או תנוחה שגורמת לחץ על עצב לבדיקת רופא אולי יש באמת מצב מסוים הרמת ידיים או תליה של תיק על הכתף שגורם לדבר

מנהל פורום כלי דם ורידים