נימול בכל הגוף בעיקר בבטן עליונה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

19/08/2018 | 02:51 | מאת: פוליאנה

ד"ר שלום רב. מקווה כי מכאן אקבל תשובות לאחר שנים! שאני מסתובבת בין רופא לרופא. לאורך כל היום יש לי תחושות של נימול בכל אזורי הגוף, ובעיקר באזור הבטן העליונה, החזה והגב. אך בהחלט לעיתים גם ברגליים. תחושת הנימול לעיתים הופכת לזרמים ולעיתים מתבטאת כאילו משב של רוח חולפת על אזור מסויים. אשמח מאוד לתשובתך! שללתי בדיקות נוירולוגיות. יש לי פריצות דיסק בגב ובצוואר אך איני מוצאת קשר בין זה לבין הבטן . בדקתי כמעט כל דבר אפשרי. אובדת עצות ואיכות חיי נפגמה לחלוטין.

19/08/2018 | 11:58 | מאת: נימול

אין לי תשובה לתופעה מניח שבדקו חסרים של B12 וכדומה בכל מקרה לא קשור לכלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים