אןלי מפרצת בטן ?? כאבי תופת במפשעה ועל כדורי הרגעה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/08/2018 | 14:18 | מאת: חנה

כאבי חזקים ביותר במפשעה עד כדי חוסר שנת לילה הרופא בקופה הפנה לבעיות גב שאין לי ולא היו נתנו לי תרופת הרגעה חזקה ביותר שבקושי עוזרת הייתי אצל גניקולוג והכל תקין וגם אין בעיות גב אשמח להגיע להתייעצות אם זה נראה כמו מפרצת אני בת כמעט 67 בדיקת כולסטרול 350 לרופאי המשפחה אים מה לתת מעבר לתרופת הרגעה לכאבי תופת אשמח לתשובה

12/08/2018 | 08:45 | מאת: כאבים

מפרצת לא נותנת כאבים במפשעה הדרך לשלול מפרצת זו בדיקת אולטרה סאונד של הבטן והאגן . בכאבים עזים אכן דרושה בדיקת רופא

מנהל פורום כלי דם ורידים