כאבים ברגליים , קרסוליים נפוחים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

05/08/2018 | 01:24 | מאת: סמה

שבוע טוב, בעקבות כאבים ברגליים יזמתי בדיקת דופלר ורידים ועורקים. בתשובות: שינויים טרשתיים , הפרעה המודינמית קלה בעורקי רגליים. בורידים: צד ימין – Right בבדיקה לא נמצאה עדות לחסימה ולאי ספיקה בסגמנט S.F.J- C.F.V . הודגמה -G.S.V אי-ספיקה. הודגמה L.S.V- אי-ספיקה. לאורך השוק הודגמו ורידים שטחיים מורחבים ללא אי-ספיקה. צד שמאל – Left בבדיקה לא נמצאה עדות לחסימה ולאי ספיקה בסגמנט POP.V. C.F.V - אי-ספיקה קלה. הודגמה -G.S.V ללא אי-ספיקה. הודגמה L.S.V- ללא אי-ספיקה השאלה שלי - מה הלאה. מה זה אומר לגבי העתיד הבריאותי שלי ומה אני אמורה לעשות כדי לעכב החמרה?

05/08/2018 | 07:28 | מאת: בצקת

ממצאים המעידים עם ורידים שבחלקם קצת לא עובדים ב100% אין כל סכנה ניתן לנסות גרבייםאלסטיות ולפנות לבדיקת כירורג כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים