מציאת וריד להחדרת אינפוזיה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

12/07/2018 | 14:29 | מאת: אבי

שלום, במסגרת טיפולים כימותרפיים "ניסתמו" הורידים ליד המרפק שלהם מחדירים את האינפוזיה. לאחיות לוקח זמן למצוא ורידים "פתוחים" (בכף היד ועוד) וזה תהליך כואב. שמעתי שיש מכשירים למציאת ורידים "vein finder" בצורת משקפיים (פאסיבים) או עם מנורות לד (אקטיבים) במחיר סביר (200-300$) האם יעילים ? מכשירים יקרים (~8000-9000$) , יקרים מידי.. תודה אבי

12/07/2018 | 17:34 | מאת: מציאת ורידים לעירוי

לרוב המכשירים אינם בשימוש נרחב כשיש באמת בעיה מכניסין עירוי שיחזיק לכל הטיפולים פיק ליין המוחדר תחת סונר .

מנהל פורום כלי דם ורידים