פענוח דופלקס ורידי רגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

28/06/2018 | 14:15 | מאת: רוני

ביצעת היום דופלקס ברגל ימין תקין, בשמאל אין עדות לDVU אולם יש עדות לאי ספיקה באזור המפגש פסנו פמורלי ובספנה הגדולה מתחת לברך עד לאזור הפרוקסימילי בשוק בו הודגם קולטרל וורידי , בסיכום רשום שהודגמה אנואריזמה בעורך הפופוליאטלי מימין בקוטר 1*9 1*6 קוטר העורך 0.9 0.9 משמאל העורך הפופליטאלי הודגם בקטור 1.1 0.8 ס"מ..אאורטה בטנית תקינה.. מה עושים מפה? והאם זה מסוכן.תודה רבה

01/07/2018 | 11:40 | מאת: דופלקס

לגבי מפרצת בעור פופליטאלי מטפלים מקוטר 3 סמ ומעלה .לגבי הורידים יש אי ספיקה ורידית שטחית בכל מקרה לא דחוף למעקב כירורג כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים