חיוורון פתאומי ברגל לבן 44

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

30/05/2018 | 18:30 | מאת: שירה

שלום, גיסי בן 44. עם כליה אחת ( מלידה) נוטל תרופות להורדת לחץ דם. בשבועיים האחרונים סבל מכאבי גב תחתון ואתמול בערב החל לחוש כאבים שאינם רגילים ברגל. קיבל הפנייה דחוף למיון שם מצאו לאחר סי טי שיש לו חסימה מלאה ברגל אחת ובשנייה חסימה חלקית. כעת מאושפז ועובר בדיקות אך לרופאים אין כיוון מה המקור. מצב מדאיג ביותר. נשמח לסיוע מה יכול להיות המקור ואילו כיוונים ניתן לבדוק. תודה

31/05/2018 | 07:51 | מאת: j\ חסימת כלי דם

לא נראה שהגזמת מטופל בבית חולים עובר CTA וברור ואתה חושב שאני יודע יותר מהרפאים לכלי דם או הרופאים במחלקה בה הוא מאושפז . לעיתים זה מצב חרום להצלת גפה וקודם מטפלים לחידוש זרימת הדם ואחר כך מבררים המקור לבעיה שיהיה בהצלחה .

מנהל פורום כלי דם ורידים