נפיחות כף רגל לאחר תאונה

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/05/2018 | 07:45 | מאת: חיים

שלום רב לפני כחודשיים עברתי תאונת דרכים בא ניפגע כף רגל שמאל עקב מכה ישירה בבית החולים הובחן כי האגודל יצא מהמיפרק , בבית החולים הוחזר האגודל למקומו,טופלתי באנטיביוטיקה במשך 3 שבועות כמו כן כף הרגל היתה בסד גבס למשך 6 שבועות מאז ועד היום כף הרגל עדיין נפוחה ללא יכולת דריכה בכבוד רב פרץ חיים

08/05/2018 | 15:25 | מאת: נפיחות כף רגל

בשל גבס ופגיעה בנידות צריך להשלים דופלקס ורידים לרות שאין פקקת באם אין פקקת אז לטיפול מסג ואידות לרוב לוקח מספר חודשים עד שנסוג זה י חלק מהטראומה שהיתה

מנהל פורום כלי דם ורידים