שטפי דם ברגליים וקלקסן

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

07/05/2018 | 01:53 | מאת: מאיה

שלום, ב11/2017 עברתי לידה שקטה עקב אובדן דופק פתאומי בעובר בריא, בבדיקה נמצא כי יש לי קרישיות יתר מסוג אפלה. ניתן פרוטוקול של קלקסן 80 מ״ג+אספירין 100מ״ג החל מביוץ. הגובה שלי 173 והמשקל שלי 68. מכיוון שהוחלט לבצע ivf בשל בעיית זרע שונה הפרוטוקול לכך שאקבל קלקסן לאורך כל החודש מלבד ימי הוסת. לפני כמה ימים קיבלתי מכה ביד ונגרם שם שטף דם עדין אך עם ג׳ולה בולטת, היום שמתי לב שהג׳ולה זז קצת למטה ואינה איפה שהשטף דם. בנוסף שמתי לב שברגליים יש לי שטפי דם ואני לא בטוחה שקיבלתי שם מכות... מה זה יכול להיות הג׳ולה הזו? האם עלי לדאוג בשל השטפי דם?

08/05/2018 | 15:24 | מאת: קלקסן

אלה שטפי דם כולל הגולה נא לבחון האם רצוי להוריד מינון קלקסן . הספיגה של הדימומים לוקחת שבועיים חודש אז מזה אין מה להתרגש אך אם יש דימום ספונטמי או בציחצוח שיניים סימן שאולי טיפול ביתר

מנהל פורום כלי דם ורידים