סחרחורת, חוסר שיוי משקל, כאב רב בצוואר ובעורף

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

28/04/2018 | 17:27 | מאת: אור

היי, אני סובל תקופה ארוכה באופן קבוע- אומדן של 10 אחוזים באופן יום יומי- מסחרחורת, כאב בצוואר ובעורף, חוסר יציבות, טשטוש בראיה ומעין ניתוק מהסיטואציה, חוסר קשב- כאשר ביום יום במצב הנתון של עשרת האחוזים זה נסבל. הבעיה היא שמידי פעם בפעם, תוקף אותי התקף והעשרה אחוז המדוברים הופכים להיות 100 אחוז- זהו מצב בלתי נסבל. עשיתי בשנים האחרונות בדיקות רבות ולא קיבלתי שום תשובה או תוצאה חד משמעית. הייתי מאוד שמח לדעת ממה זה נגרם, ואיך אפשר לטפל בזה. תודה רבה מראש

29/04/2018 | 07:19 | מאת: סחרחורת

אם היו מוצים סיבה הית יודה ממה נגרם . ברור שאם עברת בדיקות מקיפות אז בדקו מה שצריך נירולוגית אאג אורטופדי דופלקס עורקי צוואר . בהצלחה

מנהל פורום כלי דם ורידים