כאבי ראש וזרימת דם לקויה - דחוף!!!

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

26/04/2018 | 01:32 | מאת: עדי

שלום ד"ר שמי עדי ואני סובלת מכאבי ראש הייתי אצל רופא עיניים שזיהה כי יש בעיה בזרימת הדם , אני גם שומעת כמו רעש מסויים באוזניים לא יודעת להסביר איזה רעש זה שאני שמה את הראש על הכרית בשני האוזניים. יש לי כאבי ראש פנימי כזה ונימול בכף רגל שמאל, חולשה כללית איזה בדיקות עליי לעבור על מנת לאשר האם אכן יש בעיה בזרימת הדם בגוף ?

26/04/2018 | 08:04 | מאת: בדיקת זרימת דם

דופלקס עורקי צואר לקבל הפניה מרופא מטפל אחכ באם בעיה לכירורג כלי דם . לא נראה שתלונותיך קשורות לבעית כלי דם

מנהל פורום כלי דם ורידים